top of page

FAQ

Kan ik mijn baby of kind meebrengen naar een therapiesessie?

Kinderen en baby's zijn natuurlijk welkom. Een wiegje en wat speelgoed zijn ter beschikking. Om echter volledig open te kunnen spreken raad ik aan om je kind niet mee te brengen naar het eerste gesprek. Na dat gesprek bepalen we samen of en wanneer we je kind betrekken in de sessies.

Hoe verloopt de betaling?

Je betaalt steeds meteen na afloop van de therapiesessie of workshop. Je kan cash betalen of via een QR-code.

Kan ik tegemoetkoming bekomen via mijn ziekenfonds?

Ja, aangezien ik als erkend Klinisch Orthopedagoog werk kan je - voor enkele sessies - tegemoetkoming krijgen via jouw ziekenfonds. Je kan hiervoor een aanvraagformulier van je ziekenfonds laten invullen. Raadpleeg jouw ziekenfonds voor meer informatie omtrent het bedrag en de periode van terugbetaling. Mocht je hierover vragen hebben, aarzel niet me te contacteren.

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke gegevens?

Jouw persoonlijke gegevens worden enkel gebruikt voor het beheren van de afspraken. Stuur me gerust een mailtje indien je jouw gegevens graag verwijderd ziet uit onze bestanden.

Ben ik verplicht meerdere sessies te boeken?

Het is mijn bedoeling om jou zo efficiënt mogelijk te helpen. Het aantal sessies zal dan ook afhangen van de probleemstelling en de persoonlijke vooruitgang.

Ik hecht veel belang aan een persoonlijke klik om onze hulpverleningsrelatie uit te bouwen. Je kiest dan ook steeds zelf of je al dan niet een volgende sessie boekt.

Andere vraag?

Neem gerust contact op via het contactformulier op deze website. Jouw vraag wordt binnen 24u beantwoord.

bottom of page